Adrian Bortun – bas

Adrian Bortun

Dupa cum banuiati m-am nascut undeva cindva pe 8 Aug si m-am apucat de crescut. Cert e ca va recomand sa vedeti Piatra Neamt-ul unde am copilarit si ‘adolescentit’ cu mare bucurie drept pt care si acum cind sint vesel in mine straluceste cerul Moldovei si pot fi uricios ca o burnita in virful Ceahlaului.

Catre muzica am pornit cu gasca de la bloc si pt ca am lipsit la sedinta de organizare a band-ului de scara mi s-a alocat prin eliminare ce-a ramas adica ‘basul’.
Dupa 1 an am reusit sa-mi cumpar unul cu bani de la bunica-mea si am constatat cu surprindere ca avea numai 4 corzi groase si nu 6 desi i se zicea tot chitara. Acum am mai redus din frustrare ca am bass cu 5 corzi ( Musicman StingRay 5 , Warwick Thumb )

Dupa ce Dumnezeu a vazut ca studiez cuminte si sirguincios cu basul proptit in usa de la baie (ca sa aud si eu ceva) s-a hotarit sa-mi dea un sut in fund ca sa iau avans si mi-a plasat si citeva evenimente norocase in cale.

Desi Ministerul Invatamintului s-a straduit sa-mi inghesuie in cap matematica, fizica, programare (merci) si multe multe timpenii universitare cica (huo) mie creiru’ imi rezona cu ACDC , Queen , ABBA , YES , Rush , Led Zeppelin.
Cert e ca am terminat Electronica la BUC ( si ea m-a terminat pe mine ) si am avut norocul sa ajung la Timpuri Noi.
Dupa 7 ani si cred 4 albume au urmat 2 ani de Sarmalele Reci. A fost f interesant sa trec de la alternativ la jazzy-punk si am mai bifat 1 album.
La traectorie trebuie adaugati si 10 ani de TAXI cu multe bucurii care in mod firesc se incadreaza acum la trecutul glorios!

Si cum stateam eu pe bara si ma luase ameteala hop s-aude o chemare : “Hai la PARTIZAN” .
NO HAI si iata-ma (cu cratima si) evident cu mare bucurie :)